Service & naverkoop

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen

Kom regelmatig op onderhoud en hou uw wagen zo in optimale conditie.

Deskundig onderhoud

Dankzij het onderhoudsplan weet u perfect wanneer het tijd is voor het volgende onderhoud. Wat houdt een deskundig onderhoud in?

  • Controle
  • Nodige interventies
  • Bijvullen van vloeistoffen
  • Verversen van motorolie: de olie van uw motor moet steeds voldoen aan de strenge Peugeot-normen en wordt tijdens het onderhoud ververst opdat uw motor en uitlaat langer zouden meegaan.

Bij een onderhoud door de Peugeot-technici verzekert u zichzelf van een deskundig onderhoud en een maximale levensduur van uw wagen.

Originele Peugeot-onderdelen

Originele Peugeot-onderdelen voldoen aan dezelfde kwaliteitsnormen als deze waarmee uw wagen initieel is gebouwd. Met originele onderdelen bent u zeker dat uw wagen betrouwbaar en veilig is. Ze zijn de kwaliteitsgarantie bij uitstek voor uw Peugeot.

Is uw wagen meer dan drie jaar oud? Dan kan u uw wagen budgetvriendelijk onderhouden met Eurorepar-onderdelen. Deze onderdelen zijn speciaal ontwikkeld voor wagens van meer dan 3 jaar oud en werden geselecteerd en goedgekeurd door de ingenieurs van Peugeot.

Kostprijs onderhoud wagen

Geen onaangename verrassingen achteraf: bij ons weet u op voorhand wat de kostprijs van uw onderhoud zal zijn. De forfaits in onze offertes zijn inclusief uurloon. Bovendien geniet u van één jaar garantie op de onderdelen en het uurloon.

Aangename wachtruimte

Wacht u het liefst op uw wagen? Dan geniet u in onze aangename wachtruimte van een heerlijk kopje koffie, gratis wifi, de krant en andere lectuur.

maak een afspraak

Vraag uw gratis LEV testrit

Benieuwd naar onze elektrische en hybride voertuigen? Vraag hier uw gratis testrit.

aanvragen
Peugeot Traxxion Tielt